Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση για την Εκδημία του αγαπητού Θοδωρή Δημίδη

Την Τετάρτη 3 Μαΐου 2023 συνήλθε εκτάκτως το Δ.Σ. της Ε.Ο.Δ. «Το Κάστρο της Χίου Ένας Χαμένος Παράδεισος» μετά από κάλεσμα της Πρόεδρου και με αφορμή την αναγγελία της εις Κύριον μετάστασης του κ. Θεόδωρου Δημίδη, λατρεμένου πατέρα του μέλους της ομάδας μας Καλλιόπης Δημίδου. Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε: 1. Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του μεταστάντος. 2. ... Read More »

Ανακοίνωση για τη Διενέργεια Αρχαιρεσιών του Συλλόγου Ε.Ο.Δ Το Κάστρο της Χίου ένας Χαμένος Παράδεισος

H Εθελοντική Ομάδα Δράσης, To “Κάστρο της Χίου ένας Χαμένος Παράδεισος”, καλεί σε σύγκληση Γενικής Συνέλευσης και τη διενέργεια αρχαιρεσιών τo Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022 με σκοπό την ανάδειξη των μελών του νέου Δ.Σ. του συλλόγου. Οι εκλογές θα διεξαχθούν στην Πλατεία Φρουρίου Χίου, από τις 19.00 μ.μ – 20.30 μ.μ. Όσα από τα μέλη επιθυμούν να ψηφίσουν, θα πρέπει ... Read More »

Ανακοίνωση για την Εκδημία της αγαπητής Αγγελικής Γλύπτη-Μπουσσέ

Στις 23 Ιουνίου 2022 συνήλθε εκτάκτως το Δ.Σ. της Ε.Ο.Δ. «Το Κάστρο της Χίου Ένας Χαμένος Παράδεισος» μετά από κάλεσμα της πρόεδρου, στο άγγελμα της εκδημίας της αειμνήστου Αγγελικής Γλύπτη-Μπουσσέ, μητέρας του ιδρυτικού μέλους της ομάδας Λουκά Γλύπτη. Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε: 1. Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης. 2. Να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία της την ... Read More »

Ανακοίνωση για τη Διενέργεια Αρχαιρεσιών του Συλλόγου Ε.Ο.Δ Το Κάστρο της Χίου ένας Χαμένος Παράδεισος

Ανακοίνωση για τη Διενέργεια Αρχαιρεσιών του Συλλόγου Ε.Ο.Δ Το Κάστρο της Χίου ένας Χαμένος Παράδεισος H Εθελοντική Ομάδα Δράσης, To “Κάστρο της Χίου ένας Χαμένος Παράδεισος”, καλεί σε σύγκληση Γενικής Συνέλευσης και τη διενέργεια αρχαιρεσιών τη Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021 με σκοπό την ανάδειξη των μελών του νέου Δ.Σ. του συλλόγου. Οι εκλογές θα διεξαχθούν από τις 20.00 μ.μ – ... Read More »

Ανακοίνωση για τη Μη πραγματοποίηση της εκδήλωσης για το έθιμο του Άγιου Γιάννη του Φανιστή στο Κάστρο της Χίου

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η Ε.Ο.Δ Το Κάστρο της Χίου ένας Χαμένος Παράδεισος ανακοινώνει τη ΜΗ πραγματοποίηση της εκδήλωσης για την αναβίωση του εθίμου του Αγίου Γιάννη του Φανιστή στις γειτονιές του Κάστρου, εξαιτίας της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί με τον Covid-19. Eυχόμαστε την επόμενη χρονιά οι συνθήκες να είναι τέτοιες ώστε να μας επιτρέψουν να γιορτάσουμε και να αναβιώσουμε το ... Read More »

Ανακοίνωση για τη Διενέργεια Αρχαιρεσιών του Συλλόγου Ε.Ο.Δ Το Κάστρο της Χίου ένας Χαμένος Παράδεισος

Ανακοίνωση για τη Διενέργεια Αρχαιρεσιών του Συλλόγου Ε.Ο.Δ Το Κάστρο της Χίου ένας Χαμένος Παράδεισος   H Εθελοντική Ομάδα Δράσης, To “Κάστρο της Χίου ένας Χαμένος Παράδεισος”, καλεί σε σύγκληση Γενικής Συνέλευσης και τη διενέργεια αρχαιρεσιών την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019 με σκοπό την ανάδειξη των μελών του νέου Δ.Σ. του συλλόγου. Οι εκλογές θα διεξαχθούν στην αίθουσα του συλλόγου ... Read More »

Ανακοίνωση για την Εκδημία του Ευστρατίου Παππά

Η Ε.Ο.Δ “Το Κάστρο της Χίου, Ένας Χαμένος Παράδεισος”, συνήλθε εκτάκτως την 18η Απριλίου 2019 μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του αειμνήστου Ευστρατίου Παππά, λατρευτού πατέρα της Ευφημίας Παππά, ιδρυτικού μέλους της ομάδας μας, ενεργού πολίτη της Χίου, αλλά και ξεχωριστής μας φίλης.  Ο Ευστράτιος Παππάς γεννημένος στον Παπάδο της Λέσβου, αλλά με Λαγκαδούσικες καταβολές από τον πατέρα του, ... Read More »

Αρχαιρεσίες Συλλόγου, Κυριακή 04 Νοεμβρίου 2018 – Δικαίωμα ψήφου

H Εθελοντική Ομάδα Δράσης, To “Κάστρο της Χίου ένας Χαμένος Παράδεισος”, καλεί σε σύγκληση Γενικής Συνέλευσης και τη διενέργεια Aρχαιρεσιών, την Κυριακή, 04 Νοεμβρίου 2018 με σκοπό την ανάδειξη των μελών του νέου Δ.Σ. του συλλόγου. Οι εκλογές θα διεξαχθούν στην αίθουσα του συλλόγου μας, στoν 1ο όροφο του Πρώην Ξενοδοχείου Απόλλων στην οδό Μπεν Ζαχαρίου 1 στην Πλατεία Φρουρίου ... Read More »

Ανακοίνωση για τη Διενέργεια Αρχαιρεσιών του Συλλόγου Ε.Ο.Δ Το Κάστρο της Χίου ένας Χαμένος Παράδεισος

Ανακοίνωση για τη Διενέργεια Αρχαιρεσιών του Συλλόγου Ε.Ο.Δ Το Κάστρο της Χίου ένας Χαμένος Παράδεισος   H Εθελοντική Ομάδα Δράσης, To “Κάστρο της Χίου ένας Χαμένος Παράδεισος”, καλεί σε σύγκληση Γενικής Συνέλευσης και τη διενέργεια αρχαιρεσιών την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 με σκοπό την ανάδειξη των μελών του νέου Δ.Σ. του συλλόγου. Οι εκλογές θα διεξαχθούν στην αίθουσα του συλλόγου ... Read More »

Αλλαγή ώρας της έκθεσης Παλιά μου Τέχνη Κόσκινο για το Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η Ε.Ο.Δ Το Κάστρο της Χίου ένας Χαμένος Παράδεισος, θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι μόνο για σήμερα, 28 Ιουλίου 2018, η έκθεση φωτογραφίας με τίτλο ”Παλιά μου Τέχνη Κόσκινο” θα ξεκινήσει στις 21.00 μ.μ και όχι στις 20.00 μ.μ, λόγω τέλεσης ιερού μυστηρίου στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου Φρουρίου.    Read More »