Το μοναδικό δημοσιεύμα ως ΤΩΡΑ για την συναυλία μας απο το παννελήνιο blog tro-ma-ktiko

ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χτες η συναυλία μας με τους BUENA MASTICHA SOCIAL CLUB. Πάνω από 700 φίλοι συγκεντρωθήκαμε χτες με την Αυγουστιάτικη πανσέληνο να φωτίζει το κάστρο μας, ήταν μια απολαυστική βραδιά με πολύ κέφι και ζωντάνια. Όλοι μαζί χορέψαμε σε Latin ρυθμούς για περισσότερο από 2 ώρες.

buena2

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ θερμά όλους εσάς που για μια φορά ακόμα μας δείξατε έμπρακτα την συμπαράσταση σας με την εξαιρετική παρουσίας σας και κυρίως για τον μεγάλο αριθμό υπογραφών που συγκεντρώθηκε !
Επίσης ευχαριστούμε αυτούς που συνέβαλαν για την πραγματοποίηση της συναυλίας υπό το φως του φεγγαριού! Ευχαριστούμε λοιπόν τους Ζαννίκο&Κουμπιά Audio-Vision, τους Buena masticha social club, την Αλήθεια TV και όλα τα ΜΜΕ του νησιού, το τυπογραφείο ΑΠ, την 3η ΕΒΑ (προϊσταμένη αρχή και εργαζόμενοι) και τον Δήμο Χίου!

buena3

Αποχαιρετάμε λοιπόν με αυτόν τον τρόπο το καλοκαίρι και ετοιμαζόμαστε για ένα ακόμα δυναμικότερο φθινόπωρο με ακόμα περισσότερες δράσεις. Το κάστρο μας. αυτός ο χαμένος του νησιού μας πρέπει να σωθεί. Δεν είμαστε ονειροπόλοι ούτε μια ομάδα τρελών που ψάχνουν το ακατόρθωτο. Το κάστρο μας μπορεί να σωθεί, μπορούμε να σώσουμε τον ζωντανό οικισμό του. Βοηθήστε λοιπόν όλοι να αλλάξουμε αυτήν την κατάσταση.

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/08/blog-post_490.html

Leave a Reply