Φωτογραφικό υλικό και Ευχαριστίες σε όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο ‘Παλιά μου Τέχνη Κόσκινο’!!!

Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε τον πρώτο κύκλο της η φωτογραφική έκθεση με παλαιά επαγγέλματα της Χίου και τίτλο ‘Παλιά μου Τέχνη Κόσκινο’

Η Εθελοντική μας ομάδα θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της τόσο όμορφης δράσης.

Την Ιερά Μητρόπολη Χίου για την παραχώρηση του αύλειου χώρου του Αγίου Γεωργίου Φρουρίου όπου και πραγματοποιήθηκε η έκθεση καθώς και τον πάτερ Λούρο για όλη τη βοήθεια και συνεργασία.

Την Εφορεία Αρχαιοτήτων Χίου για τη χορήγηση χώρου φύλαξης της έκθεσης, παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και κατάλληλου τριποδιού για την προβολή βίντεο αλλά και για όλη τη στήριξη της στις δράσεις μας.

 

Το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Χίου

Τους κυρίους Γιώργο Νύκτα, Νίκο Μακρίδη, Δημήτρη Αναγνώστου, Κώστα Φασουλάκη, Τάκη Δηράκη, Νικόλαο Φράγκο, Σταμάτιο Φυτίλη, Στέλιο Χαρίτο, Βαγγέλη Τσαγρή, Γιάννη Αναστασάκη, Γιώργο Στρίγγο, Αριστείδη Κοντογιάννη, Βασίλη Λάμπρο, Γιάννη Καρατζά, Γιώργο Ξενάκη, Στέφανο Κουντουρούδα, Κούβακα Αλέκο, Γιάννη Αργυράκη, Νίκο Ζαφείρη, Μιχάλη Ελευθερόπουλο, Στράτο Κουφαέλα, Γιάννη Κλεισσά, Κώστα Αυγουστίδη, τις κυρίες Σοφία Καρασούλη, Μαρία Μπρη Παπαμακαρίου, Αγγελική Μπουσσέ, Στέλλα Κωστάλα, Ειρήνη Αργυράκη, Δήμητρα Μπεκριδάκη, Μέλη Τσακού, Κατερίνα Πασβάντη, Αγγελική Μουρούνα, Αγγελική Συρβίτη, Αγγελική Σταθάκη, Ιωάννα Γαλάτουλα – Κουστουμπέκη, Αργυρώ Σαρρή, Αναστασία Νύκτα-Στρουμπή, Βικτώρια Βασιλειάδη, Δέσποινα Βαρίνου-Ατσίπαπα, Σούλα Ρούσου-Περρή, Άννα Καμπά, τις οικογένειες Κουτουκίδη, Δημίδη, Καββάδα, Αυγουστή, Κουνέλη, Κρόκου, που μας εμπιστεύτηκαν φωτογραφίες από τα οικογενειακά και προσωπικά τους αρχεία, που χωρίς τις φωτογραφίες αυτές δεν θα υπήρχε το αποτέλεσμα αυτό.

Τους χορηγούς μας την νύχτα της έκθεσης και του Καστροπεριπάτου, οι οποίοι κάθε χρονιά στηρίζουν τις δράσεις μας: Αφοί Μονιώδη, Καρβέλι, Στουπάκη, A la Creme, Amandier.

Το φωτοτυπικό κέντρο Πυξίδα για την άψογη συνεργασία και εξυπηρέτηση.

Και τέλος όλους εσάς που επισκεφθήκατε την έκθεση, γίνατε μέλη της ομάδας μας, γράψατε τόσο όμορφα λόγια στο βιβλίο εντυπώσεων, μας δώσατε νέες φωτογραφίες για να εμπλουτίσουμε την έκθεση, αλλά και με τα ενθαρρυντικά σας λόγια μας δώσατε κουράγιο και επιμονή για πιο όμορφες και συγκινητικές δράσεις. Και επειδή έχουμε λάβει αρκετά μηνύματα που ζητούσατε την παράταση της έκθεσης, θα θέλαμε να σας υποσχεθούμε ότι η έκθεση θα ξαναπαρουσιαστεί σύντομα!

Καλό υπόλοιπο του καλοκαιριού και σας ευχαριστούμε όλους τόσο πολύ!!!