Καστροπερίπατος με συντροφιά τον ουρανό, τ’αστέρια και το φεγγάρι – Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018 και ώρα 21.00 μ.μ

Η Ε.Ο.Δ Το Κάστρο της Χίου «Ένας Χαμένος Παράδεισος» στα πλαίσια προγραμματισμένων δράσεων για την ανάδειξη του μνημείου και του οικισμού του Κάστρου της Χίου, σας προσκαλεί σε Καστροπερίπατο με συντροφιά τον ουρανό, τ’αστέρια και το φεγγάρι!!!

Ημέρα: Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018

Ώρα: 21.00 μ.μ

Σημείο συνάντησης: Πύλη Porta Maggiore (πίσω από το Δημαρχείο)

Είσοδος Ελεύθερη

Οι επισκέπτες, εκτός του ότι θα έχουν την ευκαιρία να περπατήσουν και να γνωρίσουν τα γραφικά σοκάκια του Κάστρου, θα μπορούν να επισκεφθούν το εσωτερικό του Ρουστιγιέ (Δημοτικού Σχολείου Κάστρου Χίου) όπου τώρα στεγάζονται και τα γραφεία της αρχαιολογικής υπηρεσίας. 

Φέρτε λοιπόν τα φαναράκια σας να φωτίσουμε τις γειτονιές του Κάστρου!!!! Σας περιμένουμε για μια μαγική βραδιά!!!

Υ.Σ Η Ε.Ο.Δ. Το Κάστρο της Χίου, Ένας Χαμένος Παράδεισος για τη στήριξη των πληγέντων συνανθρώπων μας συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης όπως: Εμφιαλωμένα νερά, χυμούς, τρόφιμα που διατηρούνται εκτός ψυγείου και κατά προτίμηση να είναι άμεσης ανάλωσης (κονσέρβες, συσκευασμένα κρουασάν, μπισκότα, φρυγανιές, κ.λπ.),

γάλατα μακράς διάρκειας, τα οποία διατηρούνται εκτός ψυγείου, π.χ. εβαπορέ, πάνες και μωρομάντηλα και ιατρικά είδη: Φουσιτίν / Μπεταντίν, γάζες.

————— ——————————–
Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν βοήθεια, μπορούν να μας τα φέρουν στην αυλή του Αγίου Γεωργίου Φρουρίου Χίου (κατά τη διάρκεια λειτουργίας της έκθεσης φωτογραφίας)
ΑΠΟ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
8 μμ- 10 μμ – Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ:6985083952
ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ….