Η ιστορία πίσω από την ταυτότητα της αρχικής μας σελίδας στο διαδίκτυο…

Μία ευχάριστη έκπληξη μας περίμενε λίγες μέρες πριν την επαναλειτουργία της νέα μας ιστοσελίδας. Ψάχνοντας το θέμα της εμφάνισης της αρχικής σελίδας έφτασε σαν απο μηχανής Θεός το πιο κάτω μήνυμα:

”Καλησπέρα. Ονομάζομαι Βαγγέλης Βαλτικός και είμαι μέλος του γκρουπ της ομάδας σας για το Κάστρο της Χίου από την πρώτη κιόλας στιγμή.  Φυσικά είμαι και εγώ γέννημα-θρέμμα του Κάστρου, αλλά ως φοιτητής της αρχιτεκτονικής στην Αθήνα δεν μπορώ να συμμετέχω στις αξιόλογες δράσεις που κάνετε, αλλά να ξέρετε ότι είμαι στη διάθεση της ομάδας για οποιοδήποτε θέμα αφορά το αντικείμενο μου. Έτσι, έχοντας δανειστεί την αεροφωτογραφία του Κάστρου από την Αερολέσχη Χίου έφτιαξα το πιο κάτω σχέδιο. Η πορτοκαλo-κόκκινη γραμμή που φαίνεται να αγκαλιάζει το Κάστρο, αφορά πιο αφαιρετικά το σκοπό της ομάδας που με τόσο κόπο έχει καταφέρει να στρέψει την προσοχή στο Κάστρο και να το περισώσει ‘αγκαλιάζοντάς το”.

banner4

Ο Εθελοντισμός είναι μία αξία ανυπολόγιστη και μία εξαιρετική πηγή παραδειγματισμού και έμπνευσης. Τέτοια ερεθίσματα σαν και αυτό που μας πρόσφερε ο Βαγγέλης, επιβεβαιώνουν ότι η προσπάθεια μας για την διάσωση και ανάδειξη του Κάστρου της Χίου είναι όχι μόνο ρεαλιστικός, αλλά και ότι αξίζει τους κόπους και το χρόνο που αφιερώνουμε για την επίτευξη του.

Leave a Reply