Ανακοίνωση για την Εκδημία του Ευστρατίου Παππά

Η Ε.Ο.Δ “Το Κάστρο της Χίου, Ένας Χαμένος Παράδεισος”, συνήλθε εκτάκτως την 18η Απριλίου 2019 μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του αειμνήστου Ευστρατίου Παππά, λατρευτού πατέρα της Ευφημίας Παππά, ιδρυτικού μέλους της ομάδας μας, ενεργού πολίτη της Χίου, αλλά και ξεχωριστής μας φίλης.  Ο Ευστράτιος Παππάς γεννημένος στον Παπάδο της Λέσβου, αλλά με Λαγκαδούσικες καταβολές από τον πατέρα του, υπήρξε υπόδειγμα τίμιου και εργατικού επαγγελματία που υπηρέτησε τη ΔΕΥΑ Χίου με τη συνδρομή του σε έργα που αναβάθμισαν την ποιότητα των υδρευτικών και αδρευτικών υποδομών του νησιού μας. Η διάθεση για δημιουργία και ζωή, αλλά και η ευθύτητά του υπήρξαν στοιχεία του χαρακτήρα του που κέρδιζαν επάξια το σεβασμό όσων τον γνώριζαν. Πέραν των πιο πάνω, μεγάλωσε δύο εκλεκτά παιδιά μαζί με τη σύζυγό και συνοδοιπόρο του που πλέον αποτελούν την άξια συνέχεια του.

Η Εθελοντική μας ομάδα εκφράζει την οδύνη και της συμπαράστασή της στην Ευφημία Παππά για την απώλεια του αειμνήστου πατέρα της Ευστρατίου Παππά και ως ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του αποφάσισε:

1. Να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του εκλιπόντος

2. Να παραστεί στη νεκρώσιμη ακολουθία

3. Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος

4. Να διατεθεί χρηματικό ποσό για τη στήριξη των σκοπών του “Συλλόγου Γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια – Η ΦΛΟΓΑ”, ως ελάχιστο δείγμα στήριξης στους συνανθρώπους μας που μάχονται τον καρκίνο.

Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του και ας παρηγορεί την οικογένειά του. Αιωνία του η Μνήμη και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.