Ανακοινώσεις

Αλλαγή ώρας της έκθεσης Παλιά μου Τέχνη Κόσκινο για το Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η Ε.Ο.Δ Το Κάστρο της Χίου ένας Χαμένος Παράδεισος, θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι μόνο για σήμερα, 28 Ιουλίου 2018, η έκθεση φωτογραφίας με τίτλο ”Παλιά μου Τέχνη Κόσκινο” θα ξεκινήσει στις 21.00 μ.μ και όχι στις 20.00 μ.μ, λόγω τέλεσης ιερού μυστηρίου στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου Φρουρίου.    Read More »

Αρχαιρεσίες Συλλόγου, Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017 – Δικαίωμα ψήφου

H Εθελοντική Ομάδα Δράσης, To “Κάστρο της Χίου ένας Χαμένος Παράδεισος”, καλεί σε σύγκληση Γενικής Συνέλευσης και τη διενέργεια αρχαιρεσιών, αύριο Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017 με σκοπό την ανάδειξη των μελών του νέου Δ.Σ. του συλλόγου. Οι εκλογές θα διεξαχθούν στην αίθουσα του συλλόγου μας, στoν 1ο όροφο του Πρώην Ξενοδοχείου Απόλλων στην οδό Μπεν Ζαχαρίου 1 στην Πλατεία Φρουρίου ... Read More »

Ανακοίνωση για τη Διενέργεια Αρχαιρεσιών του Συλλόγου Ε.Ο.Δ Το Κάστρο της Χίου ένας Χαμένος Παράδεισος

Ανακοίνωση για τη Διενέργεια Αρχαιρεσιών του Συλλόγου Ε.Ο.Δ Το Κάστρο της Χίου ένας Χαμένος Παράδεισος H Εθελοντική Ομάδα Δράσης, To “Κάστρο της Χίου ένας Χαμένος Παράδεισος”, καλεί σε σύγκληση  Γενικής Συνέλευσης και τη διενέργεια αρχαιρεσιών την Κυριακή 29  Οκτωβρίου 2017 με σκοπό την ανάδειξη των μελών του νέου Δ.Σ. του συλλόγου. Οι εκλογές θα διεξαχθούν στην αίθουσα του συλλόγου μας, ... Read More »

Καστροπερίπατος υπό το Φως της ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ – Δευτέρα 7 Αυγούστου και ώρα 21.00 μ.μ

Καστροπερίπατος υπό το Φως της ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ Η Ε.Ο.Δ Το Κάστρο της Χίου «Ένας Χαμένος Παράδεισος» στα πλαίσια προγραμματισμένων δράσεων για την ανάδειξη του μνημείου και του οικισμού του Κάστρου της Χίου, σας προσκαλεί σε Καστροπερίπατο υπό το Φως της Πανσελήνου. Ημέρα: 7 Αυγούστου 2017 Ώρα: 21.00 μ.μ Σημείο συνάντησης: Πύλη Porta Maggiore (πίσω από το Δημαρχείο) Είσοδος Ελεύθερη Λόγω της ... Read More »

Ήρθαν τα Χριστούγεννα!!!! Ώρα να φτιάξουμε τα στολίδια μας…

Χο χο χο…!!!!!!!! Ήρθαν τα Χριστούγεννα καλά μας παιδιά!!! Ελάτε να ζωγραφίσουμε και να κατασκευάσουμε στολίδια για το Χριστουγενιάτικο δέντρο και όχι μόνο!!! Που; Στην πλατεία Βουνακίου. Πότε; Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 11.00-14.00 Σας περιμένουμε!!!!!! Αναλυτικά το πρόγραμμα: Ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων με μουσικές εκδηλώσεις, εργαστήρια, θέατρο, προβολή ταινιών, γευσιγνωσίες και εκθέσεις πραγματοποιούν από κοινού για τις ... Read More »

Σύσταση του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου 2016-2017

Σύσταση του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου 2016-2017 Η Ε.Ο.Δ το Κάστρο της Χίου ένας Χαμένος Παράδεισος ανακοινώνει τη σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για το έτος 2016-2017. Οι αρχαιρεσίες διεξήχθησαν την 30η Οκτωβρίου 2016 με τα κάτωθι αποτελέσματα: Πρόεδρος: Δημίδου Καλλιόπη Αντιπρόεδρος : Βροχάρη Μαριάννα Γραμματέας : Κρόκου Δέσποινα Ταμίας : Παππά Ευφημία Μέλος : Πλουμή Κωνσταντίνα Πολύ Καλή Επιτυχία στο ... Read More »

Αρχαιρεσίες Συλλόγου, Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016 – Δικαίωμα ψήφου

H Εθελοντική Ομάδα Δράσης, To “Κάστρο της Χίου ένας Χαμένος Παράδεισος”, καλεί σε σύγκληση Γενικής Συνέλευσης και τη διενέργεια αρχαιρεσιών, αύριο Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016 με σκοπό την ανάδειξη των μελών του νέου Δ.Σ. του συλλόγου. Οι εκλογές θα διεξαχθούν στην αίθουσα του συλλόγου μας, στoν 1ο όροφο του Πρώην Ξενοδοχείου Απόλλων στην οδό Μπεν Ζαχαρίου 1 στην Πλατεία Φρουρίου ... Read More »

Ανακοίνωση για τη Διενέργεια Αρχαιρεσιών του Συλλόγου Ε.Ο.Δ Το Κάστρο της Χίου ένας Χαμένος Παράδεισος

Ανακοίνωση για τη Διενέργεια Αρχαιρεσιών του Συλλόγου Ε.Ο.Δ Το Κάστρο της Χίου ένας Χαμένος Παράδεισος H Εθελοντική Ομάδα Δράσης, To “Κάστρο της Χίου ένας Χαμένος Παράδεισος”, καλεί σε σύγκληση Γενικής Συνέλευσης και τη διενέργεια αρχαιρεσιών την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016 με σκοπό την ανάδειξη των μελών του νέου Δ.Σ. του συλλόγου. Οι εκλογές θα διεξαχθούν στην αίθουσα του συλλόγου μας, ... Read More »

Επόμενη Συνάντηση της ομάδας μας – Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Η εθελοντική μας ομάδα πραγματοποιεί την επόμενη της συνάντηση την Κυριακή 27 Μαρτίου 2016 και ώρα 19.30 μ.μ, στα γραφεία του συλλόγου που βρίσκονται στον 1ο όροφο του Πρώην Ξενοδοχείου Απόλλων (η είσοδος βρίσκεται στην οδό Μπεν Ζαχαρίου), στην Πλατεία Φρουρίου. Η συνάντηση είναι ανοικτή προς όλους και στόχος της είναι ο καθορισμός των επόμενων δράσεων της ομάδας μας.  Βάλε και ... Read More »

Chiosrunning…Ευχαριστούμε…

Τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου 2016 μέλη της Ε.Ο.Δ. παρευρέθηκαν με χαρά στην ξεχωριστή εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Αθλητών Υγείας Χίου, “Chiosrunning” με σκοπό τη βράβευση των εθελοντών και χορηγών για τη συμβολή τους στον χώρο του αθλητισμού. Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά, τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή δύναμη στο εξαιρετικό έργο που προσφέρουν!!! Read More »